まちづくり

さまざまな取り組み

Niseko Town Coordinators for International Relations (CIR)

日本語

What is a CIR?

Coordinators for International Relations (CIRs), work with local governments and areas with the intent of supporting internationalisation efforts. At present there are four CIRs from China, Germany, the United States, and the Republic of Ireland.

Our CIRs deal with language matters such as translation and interpretation as well as language classes, support the foriegn population, plan intercultural events, and vist local schools. Their overarching aim is to help strengthen the links between the Japanese and Foreign residents of the town.

Our CIRs:

Wu Yanru      -China

Emanuel Neubauer  -Germany

Mitchel Lange    -United States

Derek Moore      -Republic of Ireland

Events:

October 28 "Halloween Party"

CIR Newsletter:

このサイト全般は、企画環境課広報広聴係が管理しています。
担当課係等が記載されたコンテンツは、その担当が管理しています。

ニセコ町

北海道ニセコ町

〒048-1595北海道虻田郡ニセコ町字富士見47番地
TEL:0136-44-2121(代表) FAX:0136-44-3500
法人番号: 5000020013951

Copyrights (C) NISEKO Town all rights reserved.