まちづくり

国際交流推進協議会

日本語

集合圧縮.JPG

The Niseko Friends International Exchange Association was founded in 2011 for the purpose of promoting International Exchange in the Niseko region. With the activities of the Coordinators for International Relations at its center, the association engages in municipal activities involving persons of all backgrounds and nationalities. The association also works to support foreign residents in Niseko by providing resources and information in different languages in order to involve as many participants as possible.

Activities Calendar

- January - March  "CIR Radio Programme"

Past Activities

Activities Calendar 2015 (Fiscal)

Activities Calendar 2014 (Fiscal)

Activities Calendar 2013 (Fiscal)

Activities Calendar 2012 (Fiscal)

Activities Calendar 2011 (Fiscal)

Becoming a Member

If you are interested in becoming a member, please feel free to contact us by mail, phone, fax, or email. You may also come directly to the Town Hall to apply.
If applying by mail, fax, or email, please click here to download the application form.

For more details of our projects, please check this flyer.

Contact:
Niseko Friends Office (Planning and Environment Division, Administration and Planning Section)
Head: Derek Moore (CIR)
Postal code: 048-1595 Hokkaido Abuta-gun, Niseko-cho, Aza-fujimi 47; Japan
Phone: 0136-44-2121; Fax: 0136-44-3500; Email: kokusai@town.niseko.lg.jp

Niseko International Exchange Newsletter

The Niseko Friends International Exchange Association prints a monthly newsletter that contains information on international events in Niseko as well as articles on various cultures and customs. We distribute it to residents of Niseko Town with the monthly kouhou (mail bulletin). You can download it in pdf format here on the town website and on the Exchange Association Facebook.

このサイト全般は、企画環境課広報広聴係が管理しています。
担当課係等が記載されたコンテンツは、その担当が管理しています。

ニセコ町

北海道ニセコ町

〒048-1595北海道虻田郡ニセコ町字富士見47番地
TEL:0136-44-2121(代表) FAX:0136-44-3500
法人番号: 5000020013951

Copyrights (C) NISEKO Town all rights reserved.